Εταιρική ταυτότητα – EISAKO
Το RODI είναι μια δημιουργική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδες και γραφικά. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό λογότυπων και διαδραστικών ιστοσελίδων.
λογότυπο,logo,rodi creative,rodi studio,εταιρική ταυτότητα,σχεδιασμός ιστοσελίδας,ιστοσελίδα,web design,έντυπα
245
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-245,qi-blocks-1.0.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Εταιρική ταυτότητα – EISAKO

H «EISAKO Ltd» είναι μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με ειδίκευση στις υπηρεσίες ναυπηγείων. Η επιτυχημένη πολυετής πορεία της στο χώρο, έχριζε άμεσα αναπροσδιορισμό της εταιρικής ταυτότητας.
Το RODI creative studio πρότεινε δημιουργία αναγνωρίσιμης εταιρικής ταυτότητας καθώς επίσης και ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας. Στόχος μας ήταν όχι μόνο να αναδείξουμε την αξιοπιστία της εταιρείας αλλά και την ποιότητα κατασκευής για την οποία η «EISAKO Ltd» είναι γνωστή στο χώρο. Για τις ανάγκες της ιστοσελίδας δημιουργήσαμε και custom icon set με εικονίδια ειδικά φτιαγμένα για κάθε εργασία που ασχολείται η εταιρεία.
Δημιουργήσαμε λογότυπο, εικονίδια, επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτα και φάκελο.

Πελάτης

www.eisakomarine.com

Date

January 2016

Category

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ