Ιστοσελίδα – THASSOS CRUISE
Το RODI είναι μια δημιουργική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδες και γραφικά. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό λογότυπων και διαδραστικών ιστοσελίδων.
λογότυπο,logo,rodi creative,rodi studio,εταιρική ταυτότητα,σχεδιασμός ιστοσελίδας,ιστοσελίδα,web design,έντυπα
256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-256,qi-blocks-1.0.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ιστοσελίδα – THASSOS CRUISE

Η thassoscruise.gr είναι μια υπηρεσία VIP κρουαζιέρων που δραστηριοποιείται στο βόρειο Αιγαίο. Η παλαιότερη ιστοσελίδα της χρειαζόταν άμεσα ανασχεδιασμό λόγω της χαμηλής αναγνωσιμότητας της από κινητές συσκευές. Μετά τον ανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και της ιστοσελίδας thassoscruise.gr, αυτή είναι πλέον 100% responsive και ανώτερη αισθητικά. Το thassoscruise.gr έχοντας αποκτήσει 160% μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αύξησε την πληρότητά του κατά 12% και την μέση τιμή ημερήσιας κρουαζιέρας κατά 13%. Επίσης οι άμεσες κρατήσεις (χωρίς μεσάζοντα) αυξήθηκαν κατά 50%.
Για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας βιντεογραφήσαμε την κρουαζιέρα δημιουργώντας ένα βίντεο προώθησης γεμάτο Αιγαίο!

Πελάτης

www.thassoscruise.gr

Date

June 2015

Category

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ