Ιστοσελίδα – EISAKO
Το RODI είναι μια δημιουργική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδες και γραφικά. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό λογότυπων και διαδραστικών ιστοσελίδων.
λογότυπο,logo,rodi creative,rodi studio,εταιρική ταυτότητα,σχεδιασμός ιστοσελίδας,ιστοσελίδα,web design,έντυπα
246
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-246,qi-blocks-1.0.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ιστοσελίδα – EISAKO

H «EISAKO Ltd» είναι μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με ειδίκευση στις υπηρεσίες ναυπηγείων. Η επιτυχημένη πολυετής πορεία της στο χώρο, έχριζε άμεσα ανασχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας eisakomarine.com.
Το RODI creative studio σχεδίασε την ιστοσελίδα με γνώμονα την άριστη λειτουργικότητα της σε όλες τις συσκευές. Βασική αρχή του RODI creative studio που εφαρμόστηκε και στον σχεδιασμό και ανάπτυξη της ιστοσελίδας της «EISAKO Ltd» είναι η απλότητα και οι καθαρές γραμμές.
Για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας δημιουργήσαμε λογότυπο και custom icon set με εικονίδια ειδικά φτιαγμένα για κάθε εργασία που ασχολείται η εταιρεία.
Δημιουργήσαμε responsive ιστοσελίδα αναγνώσιμη σε όλες τις συσκευές.

Πελάτης

www.eisakomarine.com

Date

February 2016

Category

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ