Ιστοσελίδα – SEABIRD
Το RODI είναι μια δημιουργική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδες και γραφικά. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό λογότυπων και διαδραστικών ιστοσελίδων.
λογότυπο,logo,rodi creative,rodi studio,εταιρική ταυτότητα,σχεδιασμός ιστοσελίδας,ιστοσελίδα,web design,έντυπα
250
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-250,qi-blocks-1.0.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ιστοσελίδα – SEABIRD

Το «Seabird» είναι ένα κατάλυμα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων κατηγορίας κλειδιών στη Θάσο. Η παλαιότερη ιστοσελίδα του χρειαζόταν άμεσα ανασχεδιασμό λόγω της χαμηλής αναγνωσιμότητας της από κινητές συσκευές. Μετά τον ανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και της ιστοσελίδας seabird.gr, αυτή είναι πλέον 100% responsive και ανώτερη αισθητικά. Το «Seabird.gr» έχοντας αποκτήσει 320% μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αύξησε την πληρότητά του κατά 19% και την μέση τιμή διανυκτέρευσης κατά 24%. Επίσης οι άμεσες κρατήσεις (χωρίς μεσάζοντα) αυξήθηκαν κατά 150%.
Για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας φωτογραφίσαμε εκ νέου το κατάλυμα από γης και από αέρος.

Πελάτης

seabird.gr

Date

June 2016

Category

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ