Εταιρική ταυτότητα – SEABIRD
Το RODI είναι μια δημιουργική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδες και γραφικά. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό λογότυπων και διαδραστικών ιστοσελίδων.
λογότυπο,logo,rodi creative,rodi studio,εταιρική ταυτότητα,σχεδιασμός ιστοσελίδας,ιστοσελίδα,web design,έντυπα
251
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-251,qi-blocks-1.0.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Εταιρική ταυτότητα – SEABIRD

Το «Seabird» είναι ένα κατάλυμα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων κατηγορίας κλειδιών στη Θάσο. Η παλαιότερη εταιρική ταυτότητα του χρειαζόταν άμεσα ανασχεδιασμό λόγω της χαμηλής ποιότητας και αισθητικής. Μετά τον ανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και της ιστοσελίδα seabird.gr, αυτή είναι πλέον 100% responsive και ανώτερη αισθητικά. Το «Seabird.gr» έχοντας αποκτήσει 320% μεγαλύτερη επισκεψημότητα αύξησε την πληρότητά του κατά 19% και την μέση τιμή διανυκτέρευσης κατά 24%. Επίσης οι άμεσες κρατήσεις (χωρίς μεσάζοντα) αυξήθηκαν κατά 150%.
Το RODI creative studio πρότεινε δημιουργία αναγνωρίσιμης εταιρικής ταυτότητας καθώς επίσης και ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας. Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε την αναβαθμισμένη αισθητική του χώρου και να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό ώστε να ανατιμολογηθεί το κατάλυμα.
Για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας φωτογραφίσαμε εκ νέου το κατάλυμα από γης και από αέρος.
Δημιουργήσαμε λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτο, φάκελο και flyer.

Πελάτης

seabird.gr

Date

May 2016

Category

ΕΝΤΥΠΑ, ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ