Εταιρική ταυτότητα – ELLIN
Το RODI είναι μια δημιουργική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδες και γραφικά. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό λογότυπων και διαδραστικών ιστοσελίδων.
λογότυπο,logo,rodi creative,rodi studio,εταιρική ταυτότητα,σχεδιασμός ιστοσελίδας,ιστοσελίδα,web design,έντυπα
249
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-249,qi-blocks-1.0.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Εταιρική ταυτότητα – ELLIN

H «ELLIN SHOES Ltd» το 2016 ξεκινά τα βήματά της στο εξωτερικό όντας η συνέχεια μιας ιστορικής ελληνικές υποδηματοποιίας, της «PYRGOS SHOES Α.Ε.». Έχοντας έδρα της το Ταράζ του Καζακστάν επενδύει στην αγορά της Ανατολής και πιο συγκεκριμένα στην Ρωσσία, Τουρκία, Καζακστάν κ.α. φτιάχνοντας χειροποίητα δερμάτινα υποδήματα.
Το RODI creative studio λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική της πορεία στην Ελλάδα και δίνοντας ένα μοντέρνο ύφος, δημιουργεί νέα εταιρική ταυτότητα για την «ELLIN SHOES Ltd». Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε μια δυνατή και απλή παρουσία, όχι μόνο για ψηφιακά μέσα αλλά και για τις ανάγκες σχεδιασμού των προϊόντων της συσκευασίας, των καταλόγων, των έντυπων διαφημιστικών κ.α..
Δημιουργήσαμε λογότυπο, συσκευασία, σάκκο, επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτo, φάκελο, κατάλογο προϊόντων, τρίπτυχο, πτυσσόμενο μπάνερ και σταθερό μπάνερ για τις ανάγκες εκθέσεων και εταιρικών παρουσιάσεων.

Πελάτης

www.ellinshoes.kz

Date

January 2017

Category

ΕΝΤΥΠΑ, ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ